DOK CAJKE 'DERU', ON SE VOZI PJEŠAČKOM ZONOM: / Mladića prijatelji nagovorili da se provoza zadarskim mostom: 'Ajde, smotaj, nema nikoga'

Dok se tako momci voze pješačkom zonom iz automobila 'trešte' narodnjaci

27.5.2020.
23:58
screenshot YouTube

Karantena je nekima koristila, a nekima očigledno štetila jer čim su mjere popustile, pojedinci su krenuli izvoditi svakakve gluposti tijekom vožnje. Tako je jedan 29-godišnji mladić u Zadru u nedjelju navečer Golfom prešao preko mosta koji je stroga pješačka zona.

Prizorom su ostali zatečeni Zadrani koji su se našli na mostu pa su se pitali kako nekom normalnom ovo može pasti napamet. No, nakon što su saznali što se događalo u vozilu sigurno su ostali zatečeni. Naime, portal Zadarski.hr dobio je od čitatelja snimku ove šokantne vožnje.

Nakon kratkog nagovora prijatelja, mladić je skrenuo Golfom na zadarski most dok su pješaci ostali zbunjeni gledajući što se događa. "Smotaj, ajde, nema nikoga", nagovarali su ga prijatelji 29-godišnjaka kojeg zapravo nije trebalo puno nagovarati. Dok se tako momci voze pješačkom zonom iz automobila "trešte" narodnjaci.

Kako je javio Zadarski.hr, vozač je sankcioniran zbog vožnje suprotne prometnom znaku i prolaska na crveno. Osim toga, zbog sumnje da tehničku neispravnost, vozilo je privremeno isključeno iz prometa i upućeno na izvanredni tehnički pregled.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali