TRAGEDIJA U BIH / Dijete (1) poginulo: Zabili se autom, u kojem je bilo petero maloljetne djece i troje odraslih, u parkirano vozilo

Image
Foto: Ilustracija: Shutterstock

U automobilu koji je udario u parkirano vozilo nalazilo se osmero osoba - troje odraslih i petero maloljetne djece, potvrdili su iz MUP-a TK

12.9.2023.
14:02
Ilustracija: Shutterstock
Play logo

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 3 sata na lokalnom putu u Bistarcu, u Bosni i Hercegovini. Maloljetno dijete je izgubilo život.

"U prometnoj nesreći su sudjelovala dva vozila, jedno vozilo u pokretu i jedno koje je bilo zaustavljeno. U nesreći je život izgubilo maloljetno dijete (1), a više osoba je ozlijeđeno. Očevid su obavili pripadnici PU Lukavac, a obaviješten je tužitelj", kazala je Adnana Sprečić, glasnogovornica MUP-a Tuzlanskog kantona, piše SodaLive.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UŽAS U PRELOGU /

Vozač teretnjakom naletio na djecu na pješačkom prijelazu, pa pobjegao

Image
UŽAS U PRELOGU /

Vozač teretnjakom naletio na djecu na pješačkom prijelazu, pa pobjegao

U automobilu koji je udario u parkirano vozilo nalazilo se osmero osoba - troje odraslih i petero maloljetne djece, potvrdili su iz MUP-a TK.

Play logo

"Maloljetno dijete (1) je upućeno na Kliniku za kirurgiju UKC-a Tuzla gdje je konstatirana smrt. Svi ostali su također upućeni na UKC Tuzla, gdje su kod tri osobe konstatirane lakše, a kod tri osobe teže ozljede. Iako je upućena iz službe hitne pomoći na UKC, jedna osoba se nije javila radi ukazivanja pomoći", potvrdili su iz MUP-a.

Očevid su obavili pripadnici PU Lukavac, a obaviješteno je i Tužiteljstvo BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo