UŽAS U PRELOGU / Vozač teretnjakom naletio na djecu na pješačkom prijelazu, pa pobjegao

Image

U kočenju je vozač, prednjim bočnim dijelom vozila, udario u dva bicikla koja su preko pješačkog prijelaza gurala dva djeteta

12.9.2023.
13:17
Play logo

Vozač teretnjaka naletio je u ponedjeljak na djecu na pješačkom prijelazu u Prelogu pri čemu je jedno dijete lakše ozlijeđeno, a odbjegli vozač naknadno je pronađen te je dobio kaznu od 1.770 eura i na 15 mjeseci oduzeta mu je vozačka dozvola, priopćili su iz policije u utorak.

Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 13.30 sati kad je vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1958., vozio Glavnom ulicom u Prelogu i pješačkom prijelazu nije se približavao sigurnosnom brzinom. U kočenju je, prednjim bočnim dijelom vozila, udario u dva bicikla koja su preko pješačkog prijelaza gurala dva djeteta, a zbog udara jedno je dijete palo na kolnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijete lakše ozlijeđeno

Privatnim vozilom ozlijeđeno dijete prevezeno je u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđeno.

Play logo

Nakon prometne nesreće, 65-godišnji vozač napustio je mjesto nesreće, ali je naknadno pronađen. Tijekom kriminalističkog istraživanja vozač je tvrdio da je nakon nesreće konzumirao alkoholna pića, a alkotestiranjem je utvrđeno da je u trenutku pronalaska bio pod utjecajem alkohola.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 65-godišnjak je sankcioniran novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1.770 eura, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 15 mjeseci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo