Play ponuda

'BIO JE TO UŽASAN PRIZOR': / Mladi poštar i otac dvoje djece poginuo na mopedu dok je raznosio poštu kod Nove Gradiške

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

'Vozač je prešao u oštrom zavoju u suprotni smjer, naletio na poštara na motociklu i odbacio ga na metalnu ogradu. Hitna je došla, ali je on već iskrvario. Bio je to užasan prizor'

13.10.2020.
22:08
Ivica Galovic/PIXSELL
Play ponuda

U teškoj prmetnoj nesreći u Savskom Boku nedaleko Nove Gradiške, poginuo je mladi poštar Antonio S. (26). Kako javlja 24sata, na poštara koji je na mopedu nosio poštu, u zavoju, njemu ulijevo, naletio je automobil iz suprotnog smjera. Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo jer je 25-godišnji vozač automobila zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno prešao na suprotnu prometnu traku i udario u moped.

"Prošao sam tim putem. Vozač je prešao u oštrom zavoju u suprotni smjer, naletio na poštara na motociklu i odbacio ga na metalnu ogradu. Hitna je došla, ali je on već iskrvario. Bio je to užasan prizor", rekao je za 24sata poznanik preminulog koji kaže da je Antonio, otac dvoje djece, bio jako dobar i uvijek nasmijan.

"Tako je i ovo jutro prošao i, eto, otišao na posao i nikad se neće vratiti, a doma ga čeka dvoje djece. Po motocikl je došla Hrvatska pošta s kombijem, od policije sam čuo da auto voze na izvanredni tehnički pregled. Vozača su odveli", dodao je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Play ponuda
Play ponuda