Celine Dion postat će majka

Kanadska pop zvijezda ushićeno je obavijestila svoje obožavatelje da joj se naposlijetku, nakon mnogih pokušaja i dvije operacije kojima se nedavno podvrgla na klinici za liječenje neplodnosti u New Yorku, ostvario san: uspjela je zanijeti sa suprugom i menedžerom Reneom Angelilom

Pjevačica Celine Dion tu je “prekrasnu vijest” podijelila sa svojim obožavateljima otvorenim pismom.

– Ne možemo sakriti sreću. Nešto tako divno i važno nikako ne smijemo zadržati samo za sebe. Ovaj put nam je uspjelo: ja sam u drugom stanju – piše Dion koja je tijekom karijere prodala preko 100 milijuna ploča.

Celine Dion (32) uzela je trogodišnji odmor od javnih nastupa kako bi zatrudnjela, ali to nije išlo lako. No, dvije operacije koje je obavila prije dva tjedna u newyorškoj bolnici za liječenje neplodnosti očito su uspjele i Celine se nada da će se njezin san o majčinstvu napokon ispuniti.

Prošle je godine Rene Angelil, Celinein dugogodišnji menedžer s kojim je u braku od 1994., obolio od raka grla. – Prošli smo teške kušnje zajedno, ali to nas je ojačalo, približilo nas jedno drugom i osnažilo našu ljubav – kaže Celine.

Pregledi kojima se Angelil ovih dana podvrgnuo pokazali su da je zdravstveno s njim sve u redu.

– Život za koji se tako hrabro borio sad raste u meni. To je dokaz moje ljubavi, dokaz da ljubav postoji dok god u nju vjerujete – raznježeno je napisala Celine u pismu obožavateljima.

Celine Dion će uskoro znati je li trudna
Celine Dion se oporavlja nakon dvije operacije

Povratak na Net.hr