VIDEO: Je li Bilić pogriješio? Demantiran na TV-u!

‘Penal na Jelaviću bio je čist kao suza, to su nam potvrdili i iz domovine’, izjavio je Slaven Bilić nakon utakmice s Italijom, no Mateo Beusan smatra da izbornik griješi. Što vi mislite?

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić je nakon remija s Italijom (1:1) imao zamjerki na suđenje Engleza Howarda Webba kojem je za zlo uzeo navodni nedosuđeni jedanaesterac na Nikici Jelaviću.

“Rekao bih da suđenje po nas nije bilo dobro, penal na Jelaviću bio je čist kao suza, to su nam potvrdili i iz domovine. Postoji još nekoliko sudačkih odluka zbog kojih sam nezadovoljan. Priznajem, nekad nisam u pravu, ali ovoj put sam siguran da jesam”, izjavio je Bilić kojeg je nakon utakmice demantirao Mateo Beusan, popularno Oko sokolovo.

“Za mene je suđenje Engleza bilo izvanredno, odlično, možda i najbolje u zadnjih četiri ili pet godina”, izjavio je Beusan i krenuo na komentiranje spornih situacija koje za njega uopće nisu sporne.

“Lijepo vidimo da Jelavić u početku obrće suparnika, a tu često naši suci griješe. Oni kod ovakvog međusobnog povlačenja puste akciju i onda ljudima u sjećanju ostane ovo drugo povlačenje. Onda se stvara dilema je li to kazneni udarac ili ne. Sudac je dosudio prekršaj i to potpuno ispravno”, smatra Beusan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr