BBB-i po gradu lovili igrače, Mandžukić ostavio auto!

shimmer fallback

Nakon još jedne utakmice u kojoj najskupllja momčad Hrvatske nije 'pokazala karakter', Bad Blue Boysi su odlučili preuzeti stvari u svoje ruke.

11.4.2010.
15:08

arti-201004080662006Utakmica 24. kola HNL-a između Dinama i Lokomotive na Maksmiru mogla je zadovoljiti sve osim navijača i gledatelja. Još se jednom potvrdilo da su modri bez Badelja momčad bez igre, a kad im na drugu stranu stanu žilavi Lokosi, koji ove sezone igraju sjajno i nikome ne poklanjaju ništa, onda se momčad Krune Jurčića nađe u velikim problemima.

arti-201004100208006Tako je bilo i ove subote. Zagrebački sudac Fran Jović već je u 7. minuti svirao jedanaesterac iz kojeg je Sammir zabio jedini gol na utakmici. Igrač na kome je bio prekršaj, Mario Mandžukić, sam je poslije izjavio da 'on nije ni tražio da se penal sudi'.

arti-201004090659006Kad se tome pridoda i činjenica da je Jović cijelu utakmicu navlačio za 'velikog brata', a da je Lokomotiva i u takvim okolnostima imala više šansi od Dinama, nije ni čudo da su navijači ljuti. Pobjeda od 1:0 nije ih utješila.

Jedna grupica razočaranih Boysa se nakon susreta nije mogla pomiriti s ovakvim stanjem stvari. Dečki su se rasporedili kod ulaza na parking maksimirskog stadiona i čekali.

arti-201004080732006"Očito su čekali nekog igrača, čuo sam da su bili ljuti na Tomislava Barbarića, ali na kraju nije došlo do nikakvog incidenta. Bili su na sredini ceste, jedan je bio okrenut leđima, tako da je koji god igrač izlazio morao stati da ga ne pogazi, a ostali su se rasporedili u krug", opisao je za net.hr svjedok događaj koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman.

Sve se to događalo otprilike pola sata nakon utakmice, a skupilo se ubrzo i pet-šest policijskih automoobila s pripadnicima čuvara reda pa je stvar brzo izglađena. Boysi su nastavili pohod i na križanju kod Svetica zaustavili Tomu Butinu te mu ponovili priču s treninga od prije nekoliko dana.

"Ma nije to bilo ništa, četiri dečka prepoznali su me, stao sam i popričali smo, samo su mi rekli da ostale dovedem u red. Doista ničega nije bilo", rekao je Tomo, dok je Mandžukić predvidio što se sprema pa do stadiona stigao u tuđem autu, s Turinom i Zahorom, a svoju 'pilu' je ostavio kod kuće.

arti-201004100238006Tada je izaslanstvo navijača najavilo svoj dolazak na trening i popričalo s igračima nakon poraza od Hajduka u Kupu. U cijeloj priči ispada žalosno da navijači imaju ulogu psihologa i motivatora, i to u svlačionici gdje se 'automobili mijenjaju kao košulje'.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno