TROVOLUMENSKI SEDAN: / Novi Fiat Tipo je funkcionalan automobil koji maksimalizira vrijednost za novac

Image

Novi Fiat Tipo predstavljen je u svibnju 2015. godine na sajmu automobila u Istanbulu, a ovih dana je pušten u prodaju u Hrvatskoj.

25.3.2016.
12:17
VOYO logo

Prepoznatljiv stil

Rezultat je funkcionalan automobil koji maksimizira vrijednost za novac - to je ključni koncept u funkcionalnoj obitelji Fiat - prepun onog što kupci zaista cijene, s jednostavnim rasponom i transparentnosti u komercijalnoj ponudi. Model odlikuje izvrsno življenje u interijeru , prostranost, sveobuhvatan raspon i prepoznatljiv stil.

Image
Image

Dobrog izgleda i funkcionalanosti, Fiat Tipo kombinira veliki kapacitet prtljažnog prostora (520 litara) s kompaktnim dimenzijama (duž. je 4,54 metara, 1,79 metara širok i visok 1,49 metara). 2,64 metra je međuosovinski razmak kojim ističe svoju odličnu unutarnju udobnost. Sve to je pojačano talijanskim dizajnom, iznutra i izvana, što čini automobil jedinstven u ovom segmentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U EMEA regiji,“line-up“ uključuje tri razine opreme, četiri verzije motora (1.4 16v Fire 95 KS i 1.6v E.torQ 110 KS benzinski motori i dva turbo dizelska motora 1.3 Multijet II 95 KS i 1,6 Multijet II 120 KS ), dva mjenjača (pet ili šest-stupanjski ručni ili šest-stupanjski automatski, a drugi na samo 1,6 E.torQ), palete različitih boja karoserije (pastelne i metalik), aluminiske naplatke (16 "i 17 ") i četiri različite unutarnje konfiguracije.

Novi Fiat Tipo odlikuje pouzdan ovjes za vrlo precizne vožnje, briljantno držanja ceste i izvanredna udobnost putnika. Kao standardne mogućnosti i dostupnosti Uconnect TM sustav s 5 "zaslonom osjetljivim na dodir u boji, hands-free Bluetooth sustav, audio streaming, čitač teksta i prepoznavanje glasa , AUX i USB ulazi te iPod integracije, kontrole na upravljaču, a na zahtjev, dostupna je stražnja parking kamera i novi TomTom 3D Touch navigacijski sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizajniran u Italiji, proizveden u Turskoj

Ime Tipo, Fiat je koristio mnogo puta tijekom svoje više od jednog stoljeća duge povijesti. Jedan od modela bio je automobil koji je bio proizveden u gotovo dva milijuna primjeraka od 1988. do 1995. godine, a koji je nagrađen laskavom nagradom Auto godine 1989., a zbog svoje svestrane upotrebe, velikog unutarnjeg prostora i kompaktnih vanjskih dimenzija. Iste pobjedničke osobine se nalaze u novom modelu Tipo, praktičan, funkcionalan model koji u savršenoj Fiat tradiciji osigurava najbolji omjer oprema za cijenu.

Image
Image

Dizajniran za rješavanje budućih izazova, novi Fiat Tipo je dizajniran u Italiji, Centro Stile Fiat, razvijen u Turskoj zajedno s TOFAS R & D, koji je jedan od FCA najvećih istraživačkih i razvojnih centara, te se prizvodi u TOFAS tvornici u Bursi – jedna od najboljih svjetskih automobilskih tvornica koja je dobila posebnu nagradu "Zlatna medalja“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene

Fiat Tipo Pop 1,4 BZ 95ks 99.967 kn Fiat Tipo Pop Star 1,3 JTD 95ks 109.866 kn Fiat Tipo Pop Star 1,6 JTD 120ks 123.698kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

NOVI TIPO: Talijanski dizajn jamči osobnost i stil, bez odricanja od funkcionalnosti

Image

NOVI TIPO: Talijanski dizajn jamči osobnost i stil, bez odricanja od funkcionalnosti

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo