SHERP ATV: / "Najbolji kamion u svemiru" za koji nema prepreke

Image

Želite ići gdje god želite? Sada postoji vozilo kao stvoreno za vas. Koristeći samonapuhujuće gume, Sherp ATV će vam omogućiti to zadovoljstvo.

10.2.2016.
10:41
VOYO logo

Sherp je izum Alexeja Garagashyana, mehaničara iz Saint Petersburga, i teži samo 1300 kilograma. Ovaj kamion za sve uvjete pokreće 1,5-litarski Kubota V1505 dizelaš s četiri cilindra uparen s 5-stupanjeskim mjenjačem. Motor razvija snagu od 45 KS, što omogućava maksimalnu brzinu od 45 km/h na cesti, odnosno oko 6 km/h u vodi, zavisno o vjetru.

Image
Image

Zahvaljujući ogromnim gumama i inovativnom dizajnu Sherp ATV će se okrenuti unutar radijusa svoje dužine, koja iznosi 3,35 metra. Neuništivi spremnik za gorivo prima 58 litara dizela, dok u kabini ima mjesta za dvoje putnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena osnovnog modela je 65.000 dolara, a u ponudi je i Kung verzija, koja košta 70.000 dolara. Uz dodatnu naplatu moguće je kupiti Sherp ATV s dodatnim spremnikom za gorivo od 50 litara, originalnom prikolicom za prijevoz ovog kamiona, dodatnim sustavom za grijanje, električni generator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo