Retro Camaro potukao konkurenciju

Prema izboru žirija World Car of the Year 2010., Chevrolet Camaro osvojio je nagradu za najbolji svjetski automobilski dizajn, a za prestižnu titulu se natjecalo 30 nominiranih automobila.

8.4.2010.
16:38
VOYO logo

Snažnog sportskog izgleda te proporcijama prednjeg i stražnjeg dijela koje podsjećaju na originalni koncept, dizajn novoga Camara vuče korijene iz njegove bogate prošlosti, a ne čini ga žrtvom pretjerivanja u retro stilu.

Od proljeća 2009. kada je novi Camaro predstavljen u Sjevernoj Americi, prodan je u više od 80.000 primjeraka te ostvaruje odlične prodajne rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih deset mjeseci zauzima prvo mjesto u segmentu sportskih automobila. Na europsko tržište stiže na proljeće 2011.

Na međunarodnoj automobilskoj izložbi automobila održanoj na Manhattanu u New Yorku , Volkswagen Polo je osvojio je nagradu,World Car of the Year 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Golfa u 2009., titulu "svjetskog automobila godine" za 2010. ponio je također jedan Volkswagen. Ova dva automobila osvojila su brojna odlikovanja i dobila gotovo sve nagrade koje dodjeljuje automobilska industrija.

Kvaliteta, vrijednost, sigurnost, ekološka prihvatljivost, značaj i emocionalni dojam najvažniji su kriteriji pri dodjeli naslova World Car of the Year. U ovoj godini najizgledniji kandidati za osvajanje naslova World Car of the Year (po abecednom redoslijedu) bili su Mercedes-Benz E-klase, Toyota Prius i Volkswagen Polo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom sedam godina postojanja manifestacija dodjele World Car Awards, koja se održava jednom godišnje, prometnula se u jedan od najvažnijih programa ove vrste. Većina od 59 članova žirija iz 25 zemalja odlučilo se za Polo između 30 kandidata za ovaj naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo