Passat proširio svoj CC

Popularna coupe verzija Passata CC, koji je dosad bio predviđen za četiri osobe, uskoro će se moći dobiti s novom stražnjom klupom, odnosno kao vozilo s pet sjedala.

10.2.2010.
17:06
VOYO logo

S ovim novitetom Volkswagen je reagirao na učestalo izražene želje kupaca za još svakodnevniju primjenu Passata CC zbog dodatne mogućnosti sjedenja.

Zahvaljujući trećem naslonu za glavu i središnjem pojasu s tri pričvrsne točke, nova stražnja klupa ispunjava sve aspekte sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povrh toga, asimetrično je djeljiva i preklopiva tako da se bez problema mogu transportirati i veći predmeti. Sustav stražnje klupe s tri sjedala bit će dostupan uz nadoplatu od 1.100 kuna.

Passat CC se godinu i pol nakon svog uvođenja uspješno etablirao na tržištu. Gotovo svaki peti kupac u Njemačkoj odlučio se 2009. godine za Comfort Coupé s četvera vrata, dok je u Hrvatskoj skoro svaki drugi kupac Passata odabrao CC varijantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav udio ne iznenađuje budući da kupac ima mogućnost odabira mnogobrojnih tehničkih inovacija. U opciji se mogu naručiti sustavi potpore kao što su aktivni sustav za održavanje vozila na pravcu Lane Assist ili elektronsko podešavanje ovjesa DCC koje dodatno omogućuju maksimalnu sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo