Nissan Juke

Nissan je potvrdio naziv svog novog malog crossovera. Model Juke, nasljednik Qazane, kreće u prodaju od listopada, nakon svjetske premijere na Međunarodnom autosalonu u Ženevi.

14.1.2010.
17:54
VOYO logo

Nissan Juke donijet će prijeko potreban dinamizam u segment malih automobila, nudeći europskim kupcima automobila alternativu u odnosu na tradicionalne nenadahnute male hatchbackove.

Kao četvrti crossover u Nissanovoj paleti vozila za Europu, Juke ima namjeru učvrstiti Nissanov vodeći položaj u segmentu crossovera u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-200910150242006Nadahnut je konceptnim automobilom Qazana, koji je bio vrlo srdačno primljen na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2009. godine, a u Nissanovu paletu vozila uklapa se između Notea i Qashqaia.

Nissanovo istraživanje provedeno među kupcima pokazalo je da postoji veliki broj kupaca malih i kompaktnih automobila u Europi, čije potrebe, po njihovom mišljenju, ne zadovoljavaju nenadahnuti i neoriginalni dostupni modeli među kojima prevladavaju imitacije hatchbacka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juke će se proizvoditi zajedno s Qashqaiem, Qashqai+2 i Noteom u Nissanovoj najsuvremenijoj tvornici u Sunderlandu u Velikoj Britaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo