MOURINHO MOTIVIRAO RADNIKE JAGUARA: / Slavni trener nadgledao kako se izrađuje jubilarni primjerak modela F-PACE - njegov

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
16.11.2017.
18:08
Screenshot
VOYO logo

Menadžer Manchester Uniteda posjetio je tvornicu u Solihullu gdje je sudjelovao u snimanju reklame za ovog proizvođača automobila, a pritom i nadgledao kako se izrađuje jubilarni 100,000-ti primjerak modela F-PACE - njegov.

"Posjetiti Jaguarovu tvornicu i vidjeti sve ove automobile, tehnologiju i težak rad kojim se izrađuju ovi krasni automobili je nevjerojatno iskustvo. Godine 2014. bio sam prvi kupac u Ujedinjenom Kraljevstvu koji je dobio F-TYPE Coupe, a sada postajem vlasnik 100.000-tog F-PACEA. To je nešto posebno", prenosi službena internetska stranica proizvođača riječi Mourinha koji je iskoristio priliku sudjelovati u završnim radovima na modelu čiji će biti vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preciznije, polirao je karoseriju automobila čija je početna cijena 34,170 funti (oko 290,000 kuna).

Govor koji je uputio radnicima tvornice u Solihullu zvučao je ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred svima nama je posao. Od vas želim da date 110 posto. Dobar ste tim, najbolji, ali danas od vas tražim da budete još bolji. Morate biti usredotočeni i isporučiti kvalitetu koju od vas očekuju oni koji vas štuju. Moramo osigurati da vaša izvedba bude nešto posebno i zato izađite tamo i dajte ljudima ono što od vas traže."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo