KIA CADENZA: / Mišićavi tigar u limuzinskoj odori s bi-turbom pogonom

Image

Prije nego bude predstavljen javnosti i medijima Kia je objavila službene fotografije nove generacije modela Cadenza, koji je u Južnoj Koreji poznat kao K7.

26.11.2015.
11:09
VOYO logo

Odmah je vidljivo kako je Cadenza doživjela potpuni preobražaj. Ovaj sedan sada krasi svježi i elegantni izgled, naglašen Kia "tiger-nose" maskom, LED svjetlima koja kao da se omataju oko automobila te, kako ih je Kia opisala, mišićavim branicima.

Nova Cadenza ima nižu liniju krova od prethodnika kako bi se naglasila dinamičnost, a čini se kako je novi model duži i širi od prethodnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Stražnji dio odlikuje se svjetlima s sličnom grafikom kao i prednja, a Kia je pridodala kromiranu letvicu koja okružuje i spaja zadnja svjetla. Krom je korišten i na rubovima integriranih ispušnih cijevi.

Na priloženoj slici se može vidjeti i oznaka 3.3, što znači kako će ovaj model pokretati novi bi-turbo 3,3-litreni V6 motor snage oko 370 KS s kojim će vjerojatno biti uparen 8-stupanjski automatski mjenjač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kia nije objavila slike interijera, pa vam donosimo ranije objavljene skice kabine. U svakom slučaju, Kia najavljuje višu kvalitetu izrade i upotrijebljenih materijala, odličan osjećaj za upravljačem, veću ponudu prostora i bogatiju opremu.

Kia Cadenza će se na tržištima pojaviti sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo