Google u Audiju A8

Audi je podigao letvicu do novih visina što se tiče multimedijskih tehnologija. Novi A8 koji stiže početkom 2010.

23.12.2009.
21:25
VOYO logo

Napredne Audijeve online usluge omogućuju novom A8 da skupi najnovije informacije s interneta preko opcijskog integriranog GPRS/EDGE modema u MMI navigation plus sustavu.

Korisnik može direktno preko MMI sučelja i online preko Googlea tražiti točke interesa, jer ovaj raznoliki alat za traženje prima izraze kao što su "delikatese" ili "trgovina s cipelama". Rezultati se prikazuju na ugrađenoj karti ili se koriste kao odredišta za proračun rute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podatkovna veza omogućuje dodatnu udobnost. Vlasnici novog A8 mogu kod kuće planirati svoja navigacijska odredišta u Google Maps alatu ili na Audijevom internetskom portalu ili u uredu, te ove podatke učitati kada se nalaze u automobilu.

Sredinom 2010. Audi će dodatno unaprijediti svoju ponudu online usluga s novim UMTS modemom. To će omogućiti brži prijenos podataka kao i istovremene glasovne i podatkovne veze, te Audiju omogućuje da po prvi put na svijetu integrira Google Earth u MMI navigation plus sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trodimenzionalne satelitske i zemaljske slike visoke rezolucije iz cijelog svijeta i svjetska baza fotografija i članaka su samo neke od očaravajućih novih značajki.

Uz Google Earth na MMI 8 inčnom lCD zaslonu, novi Audi A8 svojim putnicima omogućuje da svijet otkriju odozgora. Google Earth slike i 3D model terena se kombiniraju s detaljnom mrežom ulica ugrađenog navigacijskog sustava, kao i proračun ruta, u besprekidnoj integraciji online i offline sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi koristio online usluge, vlasnik samo treba ubaciti svoju SIM karticu u MMI navigation plus sustav ili upariti svoj mobilni telefon sa MMI sučeljem preko Bluetooth SIM-Access-Profile veze. Osim postojećeg mobilnog paketa korisnika, nije potrebno nikakvo potpisivanje dodatnih ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo