FOTO: / Stiže hit iz Nissana, pravi ljepotan!

28.7.2010.
0:54
VOYO logo

Juke ima za zadatak učvrstiti Nissanov vodeći položaj na tržištu crossovera jer će u Nissanovoj paleti odsad biti četiri modela te sve traženije klase: Juke, Qashqai, Qashqai+2 i Murano. S dužinom od 4,13 m, Juke je poput Qashqaijevog mlađeg brata, ali zbog smione i upadljive vanjštine pršti od karaktera.

Kao crossover, Juke spaja obilježja bitno različitih automobilskih filozofija: SUV-a i sportskog hatchbacka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, Juke neće imati suvremenika kad je riječ o dizajnu i mjestu na tržištu - a Nissanova tržišna istraživanja pokazuju da su kupci frustrirani nedostatkom originalnosti u segmentu malih automobila, što Juke nedvojbeno donosi.

Kad je riječ o motorima, Juke će se moći nabaviti s posve novim 1,6-litrenim turbomotorom s izravnim ubrizgavanjem koji razvija 190 KS i 240 Nm okretnog momenta. U ponudi su i 1,6-litreni benzinski motor (117 KS i 158 Nm) te 1,5-litreni dCi (110 KS i 240 Nm).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opcije uređenja i opreme pratit će već poznate pakete Visia, Acenta i Tekna, a za vlasnike automobila koji žele još više personalizirati svoj Juke razvijena je bogata ponuda dodatne opreme. Standardna oprema na svim razinama obuhvaća šest zračnih jastuka, sustav ESP, klima uređaj i CD radiouređaj. Cijene Nissana Juke u Hrvatskoj kreću se od 115.000 kuna koliko stoji Juke 1.6 Visia pa naviše. Prvi vozila biti će isporučena u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo