FOTO: / Koncepti koji su oduševili u Las Vegasu

Prošlog je tjedna na sajmu SEMA u Las Vegasu Chevrolet pokazao dizajnerske i tuning dodatke za svoja vozila.

8.11.2010.
13:58
VOYO logo

Chevrolet je svoj fokus bacio i na dizajn. Z-Spec linija predstavlja ideju Chevroletovih dizajnera za novu liniju dodataka te će biti prikazana preko konceptnih verzija kompaktnog Chevroleta Cruze iz modelske godine 2011., električnog vozila s produljenim dosegom Volta te malog gradskog automobila Chevy Sparka.

Također su predstavljeni koncepti koji se nastavljaju na dosadašnji dizajn i performanse njegovih najpoznatijih automobila. Tako se mogao vidjeti cijeli niz konceptnih izvedbi Camara i Corvette, uključujući i izložbene modele koji donose novu izvedbu trkaćeg karaktera svakog od ovih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva nova posebna izdanja Camara koja će biti proizvedena 2011. To su Camaro Synergy Series 2011 i XM Accessories Appearance Package.

Dva dodatna modela Camara prvi su put predstavljena kao SEMA-ini koncepti, a to su Camaro Red Flash i Camaro SSX Track Car. Svaki od njih opremljen je mješavinom Chevroletovih dodataka. Dvije konceptne Corvette, Z06X Track Car i Corvette Jake također će imati premijeru, nudeći različite izvedbe trkaćeg karaktera ovog legendarnog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GM Performance Parts je iskoristio sajam SEMA kao platformu za proširenje svoje serije motora E-ROD – jedinih V-8 motora visokih performansi koji su konstruirani kako bi bili sukladni s novim emisijskim standardima važećim u mnogim američkim saveznim državama za klasične automobile i oldtajmere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo