JEEP JE REDIZAJNIRAO CHEROKEE: / Riješen je problem koji je dobio najviše kritika, prednji dio sada je mnogo atraktivniji

Image
Foto: Jeep

Novog izgleda i s novim učinkovitim pogonskim agregatima Jeep Cherokee stiže na salon automobila u Detroit

21.12.2017.
13:15
Jeep
Play logo

Jeep je objavio prve službene fotografije redizajniranog modela Cherokee i pritom otkrio promjene na njegovom prednjem dijelu, odnosno odmak od oštrog 'nosa' modela koji je faceliftom dobio oble linije što je i odgovor proizvođača na kritike koje su se u pravilu slijevale baš na račun tog njegovog dijela. Isto vrijedi i za svjetla, a taj novi, konzervativniji izgled također dobro prolazi u prvom krugu razmjene mišljenja publike nakon objava fotografija.

shimmer fallback
shimmer fallback

Novosti ima i na stražnjem dijelu automobila koji se ukupnom pojavom približava modelima Grand Cherokee i Compass. Odnose se one na izmjene uočljive na braniku, mjesto za registarsku oznaku je sad više u odnosu na izlazni model, a novost su i promjene na svjetlima automobila čije je predstavljanje zakazano za 16. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Do tada bi svakako trebalo biti poznato i što je napravljeno po pitanju tehnološkog napretka, a i što se krije iza najave novih i učinkovitijih motora.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo