Probušio 1.000 guma kako bi se upoznao sa ženama

Japanac Yoshihito Harada zaista zna kako privući pažnju žena. Nažalost, nije riječ o romantičnom, nego o vrlo bizarnom načinu upoznavanja žena.

22.4.2013.
10:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovaj 25-godišnjak optužen je da je bušio gume na parkiranim automobilima koje su vozile žene kako bi dobio priliku s njima započeti razgovor. Na pitanje suda je li to istina, Harada je priznao: "Da, istina je. Učinio sam to."

U uvodnoj riječi tužitelja, Harada je od travnja 2011. do prosinca 2012. godine koristio odvijač ili drugi oštar predmet kako bi izbušio gume na pet različitih automobila. Svi automobili bili su parkirani ispred supermarketa u gradovima Miyoshi, Nisshin i Toyota, u prefekturi Aichi. U svim slučajevima Harada je naveo razlog – da na lakši način uspostavi kontakt sa ženama.

Kad bi se žena vratila iz supermarketa, Harada bi joj prišao riječima: "Izgleda da je probušena. Dopustite mi da vam to sredim." Dok je mijenjao gumu, započinjao bi razgovor sa ženom i razmijenio telefonski broj.

Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao zamijeniti gumu ispričala tu priču svojoj prijateljici. "Ista stvar se dogodila i meni!" rekla je prijateljica, pa su žene posumnjale da je riječ o prevari i obavijestile policiju, koja je provela istragu.

Premda je Harada optužen da je izbušio gume na pet automobila, na sudu je priznao da je odgovoran za bušenje guma na oko 1.000 automobila u nekoliko gradova. A imao je samo jedan jedini cilj – upoznati žene.

Trenutačno njegov odvjetnik pokušava postići izvansudsku nagodbu s drugim žrtvama. Nije poznato je li strategija mladog Japanca urodila plodom, niti s koliko je žena na ovaj način uspio zakazati sastanak.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali