Procurile prave informacije o Schumacheru: Sad je sve u božjim rukama!

Sedmerostruki prvak svijeta Michael Schumacher (45) nalazi se u Centre Hospitalier Universitaire Vaudois bolnici u švicarskoj Lausannei, gdje mu predstoji nova velika životna borba.

Vijest doznajemo od anonimnog izvora iz same bolnice, koja je, kao što se vidi na fotografiji, “opkoljena” reportažnim kolima za slučaj da se nešto po pitanju zdravlja bivšeg svjetskog prvaka, koji se probudio iz kome, promijeni.

U utorak se putem bloga oglasio bivši službeni liječnik u Formuli 1 Gary Hartstein, koji je vijest o Schumacherovom buđenju nazvao ciničnom. Smatra da se Schumacher probudio još u travnju kada je prvi put objavljeno da ima trenutke svijesti i da komunicira, odnosno da glasnogovornica nije otkrila ništa novo, već samo dala lažnu nadu u to da će se Schumacher u potpunosti oporaviti.

Kako doznajemo iz bolnice šanse za potpuni oporavak slavnog prvaka su 50-50.

//www.youtube.com/embed/MBv7XpSxvQI

“Budan je, no trenutno ne možemo reći ništa više. Ne može se ni predvidjeti da li će više ikada moći govoriti i obavljati ostale funkcije kao prije. Komunicira s okolinom, ali hoće li se u potpunosti oporaviti to je teško predvidjeti”, rečeno nam je iz bolnice.

Dakle, Schumacher je budan, pri svijesti je, no pred njim je i dalje neizvjesna borba da se u potpunosti oporavi i ponovno samostalno živi životom kao i prije.

Povratak na Net.hr