Čudesno povrće

Zdravlje iz šume: Protein koji ubrzava metabolizam i svi ga volimo

Piše: dianaradobuljac / Vrijeme: 14:16 08.05.2017 / Rubrika:
Foto: Flickr
0

Metabolizam koji normalno funkcionira važan je za zdravlje, a također doprinosi željenom smanjenju viška masnoća nakupljenih kroz zimsko razdoblje

Vjerujemo da ste već isprobali sto načina kako bi ubrzali metabolizam i svoju probavu doveli u normalu. Svaki organizam se razlikuje, pa ono što pomogne vama ne mora nužno pomoći i drugima. Ipak, daleko od svih farmaceutskih proizvoda najbolji lijek za metabolizam je zdrava prehrana.

Proteini zvani gljive

Proteini su prirodni lijek za ubrzavanje metabolizma, a čarobna namirnica koja je puna vlakana i proteina su gljive. Osim što su dobre za probavu, konzumacijom gljiva žene smanjuju mogućnost obolijevanja od karcinoma dojke.

Gljive se zaista mogu spremiti na razne načine tako da i ako vam nisu najomiljenija namirnica možete ju zakamuflirati u raznim povrtnim jelima. Vi okus nećete osjetiti, a vaše tijelo će dobiti porciju zdravih proteina.

 

 

Piše: dianaradobuljac / Vrijeme: 14:16 08.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr