Zanimljivo...

Problem znojenja tijekom noći mogao bi biti riješen i to pomoću posebnog donjeg rublja

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 29.10.2017 / Rubrika:
Foto: lusomesleepwear / instagram
0

Odlična ideja koja će koristiti mnogim ženama

Lusomé je brend za donje rublje, a nedavno su izbacili kolekciju donjeg rublja koja sprječava znojenje. Brend je osnovala Lara Little 2012. godine, inspirirana svojom sestrom Erin koja je tada išla na kemoterapiju čija je posljedica bila znojenje u snu. Little je i ranije radila u ženskoj modnoj industriji pa joj je ideja došla nekako prirodno.

Kako sve funkcionira?

Lusemé inače znači poželjno, a upravo tako želi Little da se sve žene koje nose njezine proizvode i osjećaju. Trudila se napraviti nešto što je lijepo, ali i funkcionalno. Radi se o posebnom načinu upijanja vlage. Ono što ovo donje rublje radi je da ubrzava isparavanje znoja. Također, uklanja neugodne mirise i bakterije s kože.

“Čak 80 posto žena ima problema sa znojenjem u snu. Bilo zbog trudnoće, liječenja, menopauze ili pak nekih kroničnih stanja. Mislimo kako bi svi trebali imati pristup lijepom donjem rublju koje ujedno i djeluje i uklanja znoj. Radila sam u modnoj industriji i imam kontakte pa sam samo morala istražiti koliko se žena znoji dok spava. Baš i nije neka seksi tema pričati o tome koliko se znojimo. Žene se žale, ali ovo je stvaran problem i mi smo tu ga riješimo”, rekla je Little. Mislila je na sve pa tako postoje dvije kolekcije, Luxe, ali i Everyday koja je vrlo pristupačna.

Izvor: Hello Giggles

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 29.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr