Znamo da želiš

Ako se stvarno želiš opustiti, Stress Free Friday je ono što ti definitivno treba ovog petka

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 15.02.2018 / Rubrika:
0

Sutra se počasti odmorom u Krapinskim Toplicama i neće ti biti žao

Stress Free Friday je program koji će se održati ovoga petak, 16. veljače, a nudi ti mogućnost uživanja u trajanju od deset sati. Možeš povesti prijateljice, mamu, baku, susjedu ili jednostavno otići sama i opustiti se nakon napornog radnog tjedna, jer kome ne treba malo predaha. Cijena je 250 kuna, a uključuje stvarno mnogo toga u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama.

Program samo za tebe

Cijeli program namijenjen je i prilagođen ženama, mamama, djevojkama koje žele imati malo vremena samo za sebe i koje se žele opustiti. Ovo ti može biti i zakašnjeli poklon za Valentinovo kojim ćeš se počastiti. Vrijeme je da počneš misliti samo na sebe i da si jednom u mjesec dana priuštiš ono što zaslužuješ.

Ne samo da ćeš uživati u masaži stopala, kozmetičkom tretmanu, večeri, nego ćeš i vježbati pilates, yogu ili vertebra stretching uz Pilates Studio TAO. Najbolje od svega je što ćeš moći koristiti bazen i hidromasaže u bilo kojem trenutku. Sve počinje u 14:00 sati, a traje do ponoći te uz posebnu nadoplatu možeš prenoćiti u hotelu Krapinske Toplice.

Idealna prilika

Organizatorice ovog odličnog wellness programa su Anita Vukušić Crevar i Martina Crljen koje kažu: “Uz sve dnevne obveze prilično je zahtjevno redovito odvojiti nekoliko sati za druženje s najboljom prijateljicom bez da zovu djeca, suradnici, mobilna kompanija. Zato smo osmislile Stress Free Friday – jedinstveni wellness program namijenjen isključivo ženama.”

Ako se želiš opustiti i ne misliti o poslu barem na jedan dan, ovo je jedinstvena prilika, a uz to ćeš upoznati i nove prijateljice, voditi brigu o zdravlju, kupati se u bazenu i opustiti se uz masažu. Ne znamo što još čekaš.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 15.02.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr