Bravo

Mama je selfiejem pokazala koliko je daleko spremna ići kako bi što dulje dojila svog sinčića

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 05.05.2017 / Rubrika:
Foto: instagram
0

Ova mama zna što je najbolje za njeno dijete

Biti mama užasno je naporan posao, ali zasigurno jedan od najljepših na svijetu. A to zna i novopečena mama Haruka Snow, koja je prilično odlučna u tome da se želi 100 posto posvetiti dojenju svog djeteta.

Naime, s obzirom da se, nakon što je njen sin napunio pet mjeseci, vratila na posao kirurginje, više ga ne može dojiti toliko redovito kao što je mogla kad je bila kod kuće, ali je odlučila da njenom djetetu to neće nedostajati čak i ako nje fizički nema kraj njega.

Pa čak i ako to znači izdajati se u WC-u bolnice u kojoj radi, poručila je na Instagramu.

Jako zaposlena i jako brižna mama

Haruka tvrdi kako želi što dulje dojiti svog sina kako bi mu vlastitim mlijekom pokušala što više povećati nizak broj kilograma s kojima se rodio, a tome su vjerojatan uzrok, tvrdi, svi prekovremeni sati koje je provela na poslu, piše Mirror.

“Općenito je teško biti žena u dominantno muškom svijetu kirurgije, a ispumpavanje u pauzama još je veći izazov. Ispumpavam, obično u kupaonici, između posjeta pacijentima”, rekla je te dodala kako kilaža njenog sinčića uspješno, iz dana u dan, sve više raste.

Neke su je mame napale jer tvrde da je mlijeko iz bočice jednako dobro kao i majčino mlijeko, no većina njih podržala ju je u onome što radi za svoje dijete. Bravo za ovu zaposlenu i brižnu mamu!

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 05.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr