Totalni debakl

Sve više žena odbija nositi haljine ovog branda: Je li mu propast neminovna ili će se ipak izvući?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 09.01.2018 / Rubrika:
Foto: Frazer Harrison/AFP
0

Narudžbe su rapidno počele padati

Nakon što je nekolicina hollywoodskih glumica objelodanila da ih je slavni producent Harvey Weinstein seksualno napastovao i ponižavao, čini se da modni brand njegove supruge Georgine Chapman polako propada.

Zašto su žene sinoć na Zlatnim globusima nosile crne haljine?

Brand Marchesa sve više se susreće s padom narudžbi, a na crvenom tepihu ne možemo više vidjeti poznate dame u njihovim kreacijama. Kako se skandal sve više zahuktavao, tako je izašlo u javnost da je Weinstein financirao svoju ženu i bio ‘mastermind’ iza branda te je čak silio glumice da nose Marchesa haljine na važnim događanjima, inače će im sabotirati karijeru.

(

Ovo je bio još jedan od načina, navodi The Daily Beast, kojim Weinstein kontorlira hollywoodske glumice. “On je bio mozak iza poslova u vezi s Marchesom i često je iskorištavao poznanstva među celebrityjima za nju i njezin brand. Oboje su imali koristi od toga i ona je sigurno znala što joj suprug radi”, izjavio je novinar za Hollywood Reporter.

Posve je jasno da Marchesa polako propada i to pogotovo zato jer se niti jedna poznata dama ove godine nije pojavila u haljini poznatog branda na Zlatnim globusima. Sve žene su bile odjevene u crno kako bi si međusobno pružile podršku i podigle svijest o seksualnom uznemiravanju u filmskoj industriji, ali i šire.

Chapman je nakon svega ostavila supruga i čini se da će s njom uskoro otići i Marchesa.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 09.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr