Ženstveno i elegantno

LuLu Couture izbacila je predivnu kolekciju koja je odlična za božićne i novogodišnje partyje

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:30 07.12.2017 / Rubrika:
0

Dizajnerica Martina Tutić za božićni edition ostaje vjerna tradiciji, ali i vlastitom prepoznatljivom stilu

Blagdanska kolekcija brenda LuLu Couture inspirirana je bojama Božića, romantikom i svaki komad odiše elegancijom i čistim linijama skladno spojenih materijala.

Glavni naglasak stavljen je na tople i udobne haljine u prigodnoj crvenoj i zelenoj boji kojima je dizajnerica dala poletnost aplicirajući na rubove široke volane. Za vječne partijanerice koje se spremaju za sezonu božićnih domjenaka i sličnih tematskih parija tu su svjetlucave haljine i suknje.


Za romantičarke je ponudi u prozračna haljina s lepršavim rukavima i jednom jednostavnom mašnom, stavljenom kao šlag na tortu. Materijali su, kao i uvijek,prirodni, a najčešće je korištena svila, viskoza, vuna i pliš te su boje, iako prigodne za nadolazeće razdoblje, izuzetno nosive i ostatak godine.

Dodatak modnim komadima je i nakit koji će biti kao stvoren upotpunjavanje odjevnih kombinacija, ali i za darivanje svojim najdražima. Kolekciju možeš nabaviti na već poznatoj zagrebačkoj adresi u Gundulićevoj ulici 3, na službenoj stranici te u novootvorenom dućanu u Zadru na adresi  Zore dalmatinske 2.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:30 07.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr