Kakva priča

Jednu vizažisticu amaterku šminkati nije naučio nitko drugi no posao u Disneyju

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:40 30.12.2017 / Rubrika:
Foto: briannafogden/instagram
0

Ona je svoje vještine šminkanja stekla na vrlo neobičan način

Njezino ime je Brianna Fogden i iako ćeš na prvi pogled pomisliti kako se šminkanjem bavi profesionalno, istina je nešto drugačija. Sve svoje vještine šminkanja naučila je u četiri godine dok je radila u Disneyju u Tokiju, ali i onom na Floridi. Svaki dan bi se morala lijepo našminkati kako bi što više nalikovala na razne princeze i druge likove koje je predstavljala, a samim time je i naučila mnogo o šminki.

Počeli su stizati komplimenti

Sve je počelo kao hobi i dio posla, a pretvorilo se u ljubav i strast. “Kad sam tek počela raditi u Disneyju mislila sam da znam sve o šminki, a moje su se vještine od tada poboljšale za otprilike 1.000 puta. Znala bih ići na posao ranije i satima bih se šminkala ispred zrcala”, rekla je brianna za Bustle.

Na kraju se sav trud isplatio jer je stalno dobivala komplimente od posjetitelja, ali i kolega. Pohvalila ju je i žena koja inače osmišljava i radi svu šminku za Disney. Brianna je znala da je dobra u šminkanju pa je odlučila nešto poduzeti.

Uživa u novom hobiju

“Već sam imala velik broj poratitelja na svojem Instagram profilu i pomislila sam kako bih mogla ubaciti i koju objavu sa šminkom. Prvo sam stavljala story koji traje samo 24 sata sa šminkanjem, ali i proizvodima koje sam recenzirala, kao i mojom dnevnom rutinom. Ljudi su mi se iznenadno počeli javljati. Dobivala bih užasno mnogo poruka koji proizvod preporučam i što mislim o određenoj boji ruža ili sjenila”, ispričala je Brianna.

“Najbolje kod šminkanja je što sam naučila puno o sebi. Sjedila bih satima sama i gledala svoj odraz, naučila svaku točkicu na svojem licu i upoznala sam sama sebe. Skoro pa sam i meditirala”, priznala je za Bustle. Za ovu vizažisticu šminka nije samo dio hobija ili posla. Ona stvarno uživa u njoj, a to pokazuje i svojim objavama.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:40 30.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr