Svaka čast

Internet ga ‘pokopao’: Pogledajte kako je ovaj dečko našminkao svoju curu i probajte ostati mirne

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 29.07.2017 / Rubrika:
Foto: cateyesnthighs/Screenshot Instagram
0

Šminka bolje od nas 😜

Profesionalna vizažistica Jade Hydaria izazvala je svojeg dečka Curta Rendlea da ju našminka. Vjerojatno nije očekivala rezultate kakve je dobila, a i internet je ostao u čudu. Savršeno joj je nacrtao obrve, stavio sjajilo, sjenilo i sve ostalo što jednoj ženi treba. Ipak, pojavili su se i neki negativni komentari.

Video je izazvao svakakve reakcije

So I let my baby @rocknrendle slay my makeup today. I can't believe how good he did bc I did not help him. 💄🎨💯💋 #bwwm #motd (click the link in bio for briefly longer version) 💙the song is called "close" by ATU for everyone asking! 💋 it's on YouTube and I purchased it from iTunes! Update: I HATE explaining myself bc I don't have to but I NEED to say: so many of you men have such fragile masculinity that you can't understand that we did this for fun. I am a professional Make-up artist and wanted to see him do my art. I've seen so many comments questioning his masculinity but he has one of the most dangerous jobs in the world, boxes, shreds lead electric guitar and drinks jäger like a champ. Sounds manly to me. #DontComeForMyKing 😊

A post shared by 🍑ATL📍🍁ONTARIO (@cateyesnthighs) on

Jade je kratki video podijelila na svojem Instagram profilu uz opis: “Dopustila sam svojem najdražem da me danas našminka. Ne mogu vjerovati koliko je dobro to napravio. Nisam mu uopće pomagala.”

Nažalost video je izazvao i niz negativnih komentara jer je Curt navodno pokazao svoju žensku stranu pa su ga drugi muškarci napali. Jade im je odgovorila: “Ne volim se objašnjavati nikome jer ne vidim zašto bih, ali moram ovo reći. Toliko vas muškaraca ima poljuljanu muškost da niste prepoznali da smo ovo napravili iz zabave. Ja sam profesionalna vizažistica i htjela sam vidjeti kako bi se moj dečko snašao u toj ulozi. Uočila sam puno komentara koji ispituju njegovu muškost, ali on ima najopasniji posao na svijetu, bavi se boksanjem i pije alkohol kao pravi pobjednik. Zvuči dovoljno muško za mene.”

Briga nas što drugi kažu, mi mislimo da je Curt rasturio i htjele bi da i nas našminka. :)

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 29.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr