ZANIMLJIVO...

Volite li više misionarsku pozu ili doggy? Evo što to govori o vama

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 03.02.2017 / Rubrika:
Foto: KatarzynaBialasiewicz/thinkstock
0

Ovo ima i smisla…

Ovisno o tome koju pozu tijekom seksa više volite, mogu se otkriti neke specifične karakteristike o vama. A evo o čemu se zapravo radi.

Misionarska poza

Žene koje najviše vole ovu pozu općenito vole igrati na sigurno. No, to također znači i da bi trebale biti samouvjerenije u krevetu nego što jesu. Kad je riječ o muškarcima, ova poza znači da stvari vole imati pod svojom kontrolom, ali i da im je potreban prisniji odnos s partnericom.

Doggy poza


Ako ste osoba koja najviše voli ovu pozu, znači da ste u neprestanoj potrazi za uzbuđenjima. Žena koja voli ovu pozu ima želju za submisivnošću, dok muškarac koji je voli ne želi intimnost.

Kad je žena gore

Ovakvu pozu najčešće biraju dominantne žene koje vole upravljati situacijom. Vrlo su samouvjerene i moćne, dok muškarci koji preferiraju ovu pozu, s druge strane, žele biti podređeni u seksu, ali su ujedno iznimno predani i pažljivi.

Stojeći položaj

Osobe koje vole ovakvu pozu tragaju za nečim novim, a u krevetu su uvijek spremni eksperimentirati. Otvoreni su za nova iskustva i ne boje se drugačijih stvari. Muškarci koji vole ovu pozu u seksu su dosta odvažni i karizmatični, dok su žene energične i u potrazi za uzbuđenjem.

‘Žlica’ poza

Ovo je najromantičnija poza od svih, a kod nje do izražaja dolaze strast, nježnost, bliskost i intima s partnerom. Ovu pozu najviše vole opuštene žene koje preferiraju sporiji seks.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 03.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr