VOLI SUPERHEROJE

Preslatka trogodišnjakinja u vrtiću se htjela fotkati u Supergirl odijelu. I ispalo je genijalno

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:04 22.10.2016 / Rubrika:
Foto: Austin Steinbach/Facebook
0

Ova trogodišnja djevojčica je izabrala najgenijalniji kostim za fotografiranje u vrtiću

Kaylieann Steinbach ne želi biti kao svi i ne želi biti obična. Ona je odlučila u vrtić na dan fotografiranja doći u Supergirl kostimu – i naprosto je genijalna.

Njen je tata, Austin Steinbach, za Huffington Post izjavio kako malena oduvijek obožava Supermana i Supergirl i jednostavno nisu mogli odbiti njenu želju.

“Kaylieann ima problema sa sluhom i ne čuje slovo S, zbog čega ih ona zove Pooterman i Pootergirl. A kad je vidjela kakvu smo joj odjeću njena mama i ja odabrali za fotografiranje samo se okrenula i rekla: Pootergirl! I, naravno, nismo se mogli buniti protiv njene želje”, ispričao je Austin.

‘Pootergirl i Pooterman’

Malena Kylieann često u vrtić oblači kostime superheroja, zbog čega ovakav izbor njenim roditeljima (ali i nastavnicima) nije bio nimalo neobičan.

“Iz vrtića su njeno oblačenje odlično prihvatili i uvijek se vesele vidjet što će sljedeći puta odabrati”, kaže Austin.

Bila je i Spiderman

A upravo je njen tata ‘krivac’ što se malena zaljubila u superheroje. Na ovogodišnjem je Comic Conu u San Franciscu nosila kostim Spiderman-a i, kako tvrdi Austin, sad se ne može odlučiti hoće li za Halloween biti Spiderman, Supergirl ili Hulk.

Već traže inspiraciju za sljedeću godinu

Što se pak sljedećeg fotografiranja u vrtiću ili školi tiče, Austin priznaje kako su ovim ‘Poopergirl’ kostimom ljestvicu podigli dosta visoko. “Mislim da ćemo teško osmisliti nešto bolje od ovoga”, dodaje.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:04 22.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr