RAZVALILA JE!

Pogledajte najgenijalniji make up tutorial ove preslatke 3-godišnjakinje

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:06 03.10.2016 / Rubrika:
Foto: Screenshot
0

Trogodišnja Jordyn ima najslađi make-up tutorial ikad i baš vam taj video treba da vas malo razvedri na ovaj dosadan kišni ponedjeljak

Jordyn Peralta nije uobičajena beauty blogerica, ponajviše zato što su joj tek tri godine. Ali čini se kako prilično dobro razumije šminku!

“Ležala sam u krevetu u sobi svoje rođakinje, kad je Jordyn ušetala i odmah sjela za stol za šminkanje. Uzela je nekoliko kozmetičkih proizvoda i počela pričati sama sa sobom kao što to rade YouTuberi”, ispričala je za BuzzFeed njena 17-godišnja sestra Cheyenne.

Kako je i njoj malena Jordyn u tom trenutku bila preslatka, Cheyenne je odlučila uzeti mobitel i snimiti je u njenom pothvatu. Video je zatim objavila na svom Twitteru, a dosad je skupio gotovo 4 tisuće lajkova. A kako i ne bi kad je toliko slatka!

Najslađi make up tutorial ikad

Cheyenne tvrdi kako se malena Jordyn često igra njenom šminkom, a često i sama odlazi na YouTube i gleda ovakve tutoriale.

“Ponekad mene vidi da gledam make up tutoriale na Instagramu, a kako već ima svoj iPad često i sama odlazi na YouTube i gleda beauty videe”, kaže Cheyenne.

Prvo je uzela kist i “onu stvar za trepavice”

I šminkanje je moglo početi

Genijalna je!

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 18:06 03.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr