Što kažete na ovo?

Ako frajer radi ovih pet stvari, vrlo je vjerojatno grozan u krevetu (i ne želite imati posla s njim)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:08 08.04.2017 / Rubrika:
0

Ne želite gubiti vrijeme na ovakve tipove

Postoji veliki broj muškaraca koji se jednostavno ne znaju ponašati u krevetu, a to pokazuju nekim znakovima u ponašanju koje na prvu možda ne primjećujete. Ipak, ako malo bolje razmislite i pratite njegovo ponašanje, možete otkriti radi li se o egoistu na kojeg više jednostavno ne biste trebale gubiti vrijeme. Evo kojih pet znakova otkriva da je loš u krevetu i da se to (vjerojatno) neće promijeniti.

1. Previše se hvali

Ako sam sebe počne hvaliti i na sva zvona govoriti da je ‘genijalac u krevetu’ i da ga sve žene zbog toga apsolutno obožavaju i prije nego ste uopće stupili u seksualni odnos, znate da imate posla s velikim egoistom. A iza tako velikih riječi, obično ne stoje ni upola tako velika djela.

2. Voli pričati o najsitnijim detaljima

A tu se obično radi o pričama o ženama s kojima je spavao prije tebe, i obično su te priče vrlo negativnog konteksta. Hmm, da, vjerojatno ne želite i vi biti ta o kojoj će, nakon seksa, pričati na ovakav način.

3. Sebičan je

Okej, ovo je dosta lako prepoznati, a ako je muškarac općenito fokusiran samo na sebe, vjerojatno će takav biti i u krevetu. Ne želite to i ne trebate si to dopustiti.

4. Nagovarat će vas

Sigurno ste se nekad u životu susrele s frajerom koji jednostavno ne zna odustati i vjeruje u to da uporni uvijek pobjeđuju. Čak i ako ste mu dale do znanja da vam se ne sviđa i ne želite spavati s njim, on će pokušavati i pokušavati. A sve što možete je doslovno pobjeći od njega.

5. Ne brine o higijeni

Ako ne brine o vlastitoj higijeni, što osjetite u njegovu mirisu tijela i vidite po njegovoj masnoj kosi, nemojte se upuštati u iskustvo seksa s njim. A vjerujemo da i ne želite, jer higijena je nešto prvo i osnovno čega se moramo držati (za bolji seks, ali i za život).

Piše: Žena Net / Vrijeme: 12:08 08.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr