Brzinski ručak: Kineska salata sa svinjetinom, tjesteninom i povrćem

Image
Foto: Thinsktock, lalit lertmaithai

Brzi ručak za prave mesoljupce

19.6.2017.
12:00
Thinsktock, lalit lertmaithai
VOYO logo

Iako se radi o salati, od nje ćete biti potpuno siti, a neće vam sjesti na želudac. Njam, njam ;)

Sastojci:

  • pola kilograma svinjskog buta
  • 1 dcl sojina umaka
  • žlica sezamova ulja
  • tjestenina
  • 2 paprike
  • 25 dag špinata ili listovi zelene salate
  • malo mladog luka
  • malo prženih badema

Priprema:

  1. Narežite svinjetinu na trakice i naglo je ispržite. Luk i papriku također narežite na trakice i lagano ih prodinstajte u istoj tavici.
  2. Pomiješajte sojin umak i sezamovo ulje te polovicom umaka natopite meso i ostavite u hladnjaku oko jedan sat.
  3. Tijekom posljednjih 5 minuta hlađenja mesa skuhajte tjesteninu i dobro je ocijedite. Špinat malo poparite u vrućoj vodi, stavite ga na tanjur pa na njega tjesteninu, meso i povrće te sve prelijte preostalim umakom i posipajte bademima. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo