Majka savladala otmičara i spasila decu (VIDEO)

Napadač će nakon izlaska iz bolnice završiti u zatvoru

Amerikanka Doroti Bejker, majka šestoro dece iz Bejtauna u Teksasu, doživela je neugodno iskustvo kada se susrela s kradljivcem koji je nožem zapretio njoj i njenoj deci.

Vraćajući se iz prodavnice, Doroti je u svom kombiju, koji je slučajno zaboravila da zaključa, zatekla Ismaela Martineza koji je zgrabio jedno od njeno dvoje dece i zapretio da će ga ubiti ako ga ne odveze do najbližeg bankomata. Doroti je sela za volan i krenula da vozi.

Imao je nož i pretio je mom detetu – rekla je Doroti, koja je brzo reagovala i zgrabila otmičara za ruku usred vožnje.

Međutim, Martinez je uspeo da je poseče i ugrize za ruku, zbog čega je ona namerno skrenula s puta da bi ga zbunila. Tada je spazila telefonski stub i zabila se u njega.

Pomislila sam, ako se zabijem u stub, a on nema pojas – izleteće kroz vetrobransko staklo ili barem razbiti glavu. Moraš učiniti nešto da spaseš sebe i svoju decu. Samo sam na to mislila – rekla je Doroti.

Nakod sudara, ona je udarila Martineza u lice, a on je posle toga pobegao. Međutim, tu priča ne prestaje. Doroti je Martineza uspela da stigne svojim kombijem i “pokosi”.

Nisam nameravala da ga pregazim. Pokušala sam da ga zaustavim da ne napadne još nekog. Ne napadaš ljude s decom. Izabrao je pogrešnu ‘vešticu’ – rekla je Doroti, prenosi ABC news.

Martinez je završio u bolnici, a nakon što ga puste, završiće u zatvoru.

Povratak na Net.hr