Lažu li nas u oči?

ZNANSTVENICI KAŽU DA SU OVO NAJSMJEŠNIJI VICEVI: Što kaže glas naroda, nasmijavaju li vas?

Znanstvenici s Oxforda pokušali su pronaći najsmješniji vic, a u nastavku možete pogledati finaliste. Što kažete na njih?

Puž sa stavom

Muškarac sjedi u sobi kad začuje kucanje. Otvara vrata i ugleda puža na trijemu. Uzme ga i baci daleko u dvorište. Tri godine kasnije opet netko zakuca. On opet otvori vrata i zgleda istog puža koji mu ljutito kaže: ‘Dobro, što je bilo ono?!’

Duh i idiot

Tri prijatelja zaglavila na pustom otoku i nađu čarobnu lampu s duhom koji je svakome obećao ispuniti jednu želju. Prvi se poželio vratiti kući, drugi isto, a treći kaže: ‘Usamljen sam, želio bih da se moji prijatelji vrate’.

Dječak i brijač

Uđe dječak u brijačnicu, a brijač šapne mušteriji: ‘Ovo je najgluplji dječak na svijetu. Sad ću vam pokazati’. Brijač u lijevu ruku uzme novčanicu od 10 dolara, a u desnu dvije kovanice od dva dolara. Zatim pozove dječaka i pita ga: ‘Koju želiš?’. Dječak uzme dvije kovanice i izađe. ‘Što sam vam rekao?’, reče brijač i doda: ‘Taj mali nikada neće naučiti’. Kasnije mušterija napusti brijačnicu i ugleda dječaka kako kupuje sladoled. Mušterija ga pita: ‘Hej, mali, zašto si uzeo kovanice umjesto novčanice?’. Dječak odgovori, zadovoljno ližući sladoled: ‘Kada uzmem 10 dolara, prestat će mi davati novac’.

Utrka s medvjedom

Dva su planinar u šetnji šumom ugledala medvjeda na udaljenosti od 50 metara. Medvjed ih primijeti i krene prema njima. Jeda muškarac brzo skine ruksak, izvadi tenisice i počne ih oblačiti. Drugi ga zbunjeno pita: ‘Što će ti tenisice? Neće ti pomoći da budeš brži od medvjeda’, a ovaj mu odgovori: ‘Važno je samo da budem brži od tebe’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr