NAKON GRAZA, EVO JEDNE I U BEČU / Žena na WC-u zatekla ogromnu zmiju, ali je hitnu službu morala zvati dva puta: 'Vidite da ne haluciniram!'

Nekoliko dana nakon što je piton ugrizao muškarca u Grazu za genitalije, zmiju je u toaletu pronašla i jedna stanovnica Beča, koja je dva puta morala zvati hitne službe

10.7.2021.
14:45
Twitter/POLIZEI WIEN

Još jedna Austrijanka (68) je srela pitona u svom wc-u, prenose bečki mediji. Podsjetimo, muškarca (65) u Grazu je početkom tjedna piton ugrizao za genitalije dok je sjedio na wc školjki i lakše ga povrijedio.

Sada je žena u Beču pozvala policiju jer je vidjela "otprilike metar dugu, tamnu zmiju", prije nego što je sjela na wc školjku.

Pobjegla je iz toaleta i pozvala hitnu službu, ali kad su oni stigli, zmije više nije bilo. Nisu imali druge pa su otišli.

Međutim, par sati kasnije, zmija se vratila, vjerojatno iz odvoda, i žena ju je sada i fotografirala kako bi imala dokaz da ne misle da halucinira.

Zmiju su predali u Zoološki vrt, ali još nije poznato tko je vlasnik koji je ostao bez zmije.

U gradu Ennsu u Austriji poskok je ugrizao mladića (24) u njegovom stanu u ruku, nakon čega je preminuo u bolnici, pišu njemački mediji.

Mladić je navodno bio iskusan uzgajivač koji je držao više različitih zmija otrovnica. Do nesreće je navodno došlo kada je Austrijanac uzeo poskoka iz terarijuma i stavio ga u plastičnu posudu kako bi ga nahranio. Kada se mladić okrenuo, poskok ga je ugrizao, a iako su prijateljica i poznanik, koji su bili u stanu, odmah pozvali hitnu, liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

U stanu je policija pronašla još dva tigrasta pitona za koje je mladić imao dozvolu, dok za poskoka nije.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali