VIDEO: Opijala se i dojila bebu pred gostima restorana

Konobarica pizzerije u Arkansansu koja je prijavila 28-godišnju majku koja je dojila dijete dok je pila alkohol dobila je otkaz i to jer je neodgovornu gošću prijavila policiji.

‘Ja koja sam također majka nisam mogla gledati takvo nešto, pogotovo jer je dijete toliko maleno da ne može govoriti u svoje ime. To je potpuno neprihvatljivo’, izjavila je konobarica Jackie Conners koja je slučaj prijavila policiji. No, ona je za svoj postupak ‘nagrađena’ otkazom u pizzeriji u Arkansansu što je ispričala i medijima.

S druge strane neodgovorna 28-godišnja Tasha Adams, koja je dojila dijete dok se opijala, je uhićena i optužena za ugrožavanje zdravlja njenog sedmomjesečnog djeteta.

U medijima se oglasila i Tasha, koja je svojim nevjerojatno glupim i sebičnim potezom i sve ‘zakuhala’. ‘Nitko ne vidi moju stranu priče. Želim da svi znaju da ja nisam grozna osoba. Moram se brinuti oko moje obitelji i to je sve do čega mi je stalo’, poručila je ona no nakon svega sumnjamo da će ikoga uvjeriti u to da je ona baš sasvim svoja.

http://eplayer.clipsyndicate.com/embed/iframe?aspect_ratio=3×2&auto_start=0&pf_id=12166&rel=3&show_title=0&va_id=4753534&volume=8&windows=1

Povratak na Net.hr