OVAKO SE POSTAJE SENZACIJA / Umjesto djevojčice sa cvijećem, ovi mladenci odlučili su se za - dečka s pivom!

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Brojni korisnici TikToka u komentarima su poručili da će ukrasti ideju za vlastito vjenčanje

10.9.2021.
7:26
Screenshot/TikTok
Play logo

Mladenci iz SAD-a postali su viralna senzacija na TikToku zahvaljujući genijalnoj ideji s vjenčanja. Naime, tradicionalnu djevojčicu sa cvijećem zamijenili su - mladićem s pivom, prenosi LadBible.

Mladoženja Brendan objavio je video u kojem je njegov bosonogi prijatelj prije izlaska mladenke dijelio hladno pivo gostima i na njih bacao latice cvijeća. Na taj način uzvanici su mogli nazdraviti mladencima dok su jedno drugom izricali sudbonosno "da".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brendan je rekao da je njegov prijatelj bio "najbolji mladić s pivom ikad", a s tim se teško ne složiti. Njegov je video pregledan više od 5,6 milijuna puta, dok su mnogi korisnici TikToka u komentarima poručili da će mu ukrasti ideju za vlastito vjenčanje.

"Urnebesno i jedinstveno. Sviđa mi se koncept opuštenog vjenčanja, uz humor i piće", "Najbolja ideja ikad. Ako se ikad udam, imat ću svog mladića s pivom", "Sviđa mi se što su i mladoženja i mladenka ovo htjeli na svom vjenčanju, sjajno", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki komentatori su primijetili i da su mladenci izabrali, najblaže rečeno, netradicionalnu pjesmu dok se njihov prijatelj probijao do oltara s pivom i cvijećem. Radi se o akustičnoj verziji pjesme "Get Low" koju izvode Lil Jon & The East Side Boyz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo