NESTAŠNI LOPOV

PRONAŠAO IZGUBLJENI MOBITEL PA IŠAO PROVJERITI FOTKE: Pazite što je našao

Mladić je mislio da se radi o nekakvoj vradžbini budući da je sve ukazivalo na to da mu je mobitel jednostavno ispario

Malezijac Zackrydz Rodzi šokirao se kada je u svom mobitelu pronašao selfieje i snimke majmuna nakon što je znatiželjni primat ukrao smartphone iz njegove kuće.

Naime, mobitel mu je nestao dok je spavao, što je shvatio kada se probudio u subotu. Cijeli dan ga je tražio po kući, no bezuspješno. “Pomislio sam da se radi o nekakvoj vradžbini”, rekao je 20-godišnji Rodzi.

Dan kasnije otac mu je spomenuo da je nedavno vidio majmuna u kući pa mu je predložio da uređaj potraži u obližnjoj džungli. Mladić ga je poslušao i ubrzo čuo zvonjavu svog mobitela koji je bio prekriven blatom i vodom.

Ujak mu je predložio da provjeri galeriju s fotografijama u slučaju da se lopov fotkao i onda je naišao na nešto što će zauvijek pamtiti – hrpu slika i snimki majmuna. Na jednom od videa vidi se čak kako lopov pokušava pojesti mobitel.

Mladić je objavio fotografije na Facebooku i nasmijao tisuće ljudi.

Njemu i njegovoj obitelji još uvijek nije jasno kako je lukavi lopov uspio ukrasti mobitel. “Ovdje majmuni žive u urbanim četvrtima, ali nikada nije zabilježeno da kradu stvari iz kuća. Ne znam, možda mi je brat zaboravio zatvoriti prozor u sobi pa su se ušuljali unutra”, kazao je.

Povratak na Net.hr