ULALA / Postala je senzacija zahvaljujući čudesnoj ljepoti, pa pokazala mamu: Eto ti problema, sad bi mnogi gospođin broj!

Nakon temeljite provjere smo doznali da, dakako u svrhu istraživačkog novinarstva, i 'mamasita' ima profil na Instagramu

24.6.2021.
12:48
Instagrama

Veronika Zolotova, mlada Bjeloruskinja koja je na TikToku stigla do gotovo 14 milijuna pratitelja zahvaljujući tome što je doista neobično lijepa, prije nekoliko dana je obožavateljima predstavila majku i izazvala lom.

Očekivan se ispostavilo da jabuka ne pada daleko od stabla, pa je i majka iznenada postala metom brojnih udvarača. Štoviše, mnogi su u komentarima rekli da im je gospođa još privlačnija, dok se većina našla u nedoumici.

Naime, majka je toliko mladolikog izgleda da i u ovom trenutku brojni vjeruju da su zapravo sestre, no iz Veronikina videa ispada da je 'mamasita' dvadeset i dvije godine starija.

Bilo kako bilo, uvjereni smo da na internetskim prostranstvima ima mjesta za obje, a nakon temeljite provjere u VAR sobi, otkrili smo da također posjeduje profil na Instagramu, da se zove Tatjana i da ima samo 11 tisuća pratitelja.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali