VEZE I JEZE / Ponudili su joj novac da skine šminku i pokaže svoje pravo lice ispred novog dečka, video postao hit

Image
Foto: Screenshot

'Sve smo lijepe, sa šminkom ili bez nje', napisala je Lupita Anaya ispod videa

24.1.2023.
10:24
Screenshot
Play logo

Lupita Anaya, poznata španjolska influencerica i blogerica koju prate milijuni na društvenim mrežama, objavila je u nedjelju na svom profilu na Facebooku snimku koja je u međuvremenu postala golemi hit s 374 tisuća lajkova, 64 tisuće komentara i 20 tisuća dijeljenja.

A snimka kaže da je Anaya ponudila nekoj djevojci novac kako bi skinula šminku i prikazala svoja pravo lice novom dečku, mladiću s kojim se upustila u vezu prije samo nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapis je u nastavku otkrio da je mlada dama pristala na taj izazov, pa nakon tri minute natezanja s maramicama ostala ispred kamere - sama!

Tip je u međuvremenu nekamo zbrisao, da li nepovratno ili je samo po čašu vode, možda nikada nećemo saznati.

"Sve smo lijepe, sa šminkom ili bez nje", napisala je Lupita Anaya ispod videa, a na što se neka djevojka nadovezala komentarom u kojem je kazala da je "taj mladić ispao običan barbar jer je posramio djevojku koja je izgledala jako lijepo i bez kozmetike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, moramo vas upozoriti da postoji velika mogućnost kako je sve u prikazanom videu Anaya unaprijed osmislila i angažirala glumce jer, baš kao i njoj slične internetske zvijezde, također odlično zarađuje od stvaranja takozvanog viralnog sadržaja.

Ne optužujemo, dakako, ali samo kažemo da ne bi iznenadilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Istina. Djevojka je baš lijepa i bez šminke. Naravno, postoje i one žene koje više nisu iste osobe jednom nakon što uklone sve s lica, ali ova je cura ostala gotovo identična.

Osobno mislim da joj ne treba toliko šminke jer je ionako prirodno lijepa. Ako ju je taj dečko doista ostavio, mogu samo reći da joj je učinio uslugu i da je totalno slijep", zaključila je viđeno jedna od korisnica Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo