Play ponuda

NE ZNAMO JE LI GENIJALNO ILI SKROZ LUDO: / Tetovaže cure koja ne zna što je desno, a što lijevo, obišle svijet

Image

Studentica iz Australije kaže da joj prijatelji nisu vjerovali kada je rekla da će zaista tetovirati slova na ruke

5.2.2021.
17:14
Play ponuda

D'Kodia Laine (23) oduvijek je imala problema s razlikovanjem lijeve i desne strane pa se odlučila na drastičan potez. Naime, na šake je tetovirala slova 'L' (lijevo) i 'R' (desno) kako više ne bi griješila.

Studentica iz Australije kaže da su joj se vršnjaci u djetinjstvu podsmjehivali zbog miješanja strana, no tijekom prošlogodišnjeg lova na blago s prijateljima ruganje je doseglo vrhunac.

Image

BAŠ SU OVAKVE TETOVAŽE HTJELI? SIGURNO? Neka vam ove strahote posluže kao pouka zašto je nekad u životu potrebno dobro promisliti

Image

BAŠ SU OVAKVE TETOVAŽE HTJELI? SIGURNO? Neka vam ove strahote posluže kao pouka zašto je nekad u životu potrebno dobro promisliti

Naime, djevojka je izabrana za navigatoricu tima, a nakon što je vozača nekoliko puta uputila u krivom smjeru, prijateljica joj je na rukama ispisala slova 'L' i 'R'.

D'Kodia se našalila kako će slova tetovirati, no ubrzo je šalu provela u djelo. Fotografija njezinih tetovaža nedavno je obišla svijet.

"Prijatelji su mi se smijali i rekli: 'Bila si ozbiljna'. Počelo je kao šala, ali sada su mi jako korisne jer ne izgledam glupo", rekla je studentica za Daily Mail. Posebno je oduševljen njezin dečko kojeg će sada poštedjeti susramlja.

Fotku tetovaže na Instagramu je podijelila i tattoo majstorica, a samo u jednom danu skupila je preko 4.000 lajkova. "Wow, ovo i meni treba", "Savršena tetovaža za mene", "Kada vidim komentare ne osjećam se glupo", "Drago mi je što nisam jedina koju zbunjuju strane", "Ovo ću si tetovirati prije polaganja vozačkog", samo su neki od komentara.

Play ponuda
Play ponuda