Kako nagovoriti žensku na seks bez kondoma?

Svima poštovanima! Moja draga i ja učestalo prakticiramo seksualni snošaj u vaginalni utor, ali redovito uporabljamo kondomsku zaštitu.

20.9.2013.
17:21
VOYO logo

Dragi Milane!

Hvaljen Isus. Danas je stvarno teško pronaći ljude spremne na specijal-201201270582004-sex bez kondoma. To vas ne treba čuditi jer su mediji prepuni reklama koje s jedne strane šire paniku, a s druge strane predstavljaju kondome kao jedino rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prava istina je da su problemi čisti mitovi, a kondomi potpuno nepotrebni. Mitovi ne samo da su lažni već su i oblik idolopoklonstva i svaki ih se pravi kršćanin treba kloniti, bilo u SF knjigama, filmovima o Harryju Potteru ili heavy metal glazbi. Neki od učestalih mitova su kako slijedi:

1. Planiranje obitelji. Samo Bog može planirati obitelj, a krunski dokaz toga je djevica Marija koja je začela bez penetracije u genitaliju. Jedini faktori u začeću su Himen i Gospodari Svemira (Otac, Sin i Sveti Duh), pa je i sasvim prigodno da ženski reproduktivni sustav ima oblik trokuta (simbola Svetog Trojstva) i križa (simbola svetog kršćanstva).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Spolno prenosive bolesti. Takve bolesti jednostavno ne postoje. Bolest je u cijelom tijelu i svejedno je ima li netko HIV ili vodene kozice - ako ga dotaknete, zarazit ćete se. Kao što nema kondoma za vodene kozice, tako ne postoji niti kondom za HIV.

3. Osobna higijena. Mnogi koriste kondome jer se boje da će svojim udom zapackati ili smočiti vaginu. To je besmisleno jer vagina djeluje kao prirodna spužva, a sve što upije, tijelo izlučuje kroz fekalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako znanstveni argumenti ne uvjere vašu partnericu, možete se koristiti naprednom psihologijom i apelirati na njezinu emotivnu stranu. Evo nekoliko fraza koje uvijek upale:

"Ne budi čistunka!" Čistunka je pogrdna riječ za čistačicu pa je izbjegavajte ako vam je partnerica u toj branši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi to rade!" Ženske vole osjećaj pripadnosti i ne žele da muškarac misli da su čudakinje.

"Bog će nam pomoći da prebrodimo ovo zajedno." Ponekad je dovoljno apelirati na zdrav razum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kondomi nepotrebno opterećuju naš kućni budžet." Ženske se jako brinu oko kućnog budžeta.

"Neću skončati u tebe, tako mi svega." To je iskren pokazatelj dobre volje i pokazuje da vam je stalo. Čak i ako ne uspijete održati obećanje, bit će joj drago da ste barem pokušali. Muško sjeme je ionako praznovjerje i simbolična gesta, samo Sveti Duh može oploditi uterus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bog bi tako htio." Ženske su pobožne i oslanjaju se na božje savjete.

"Niti tvoj omiljeni glumac/pjevač ne koristi kondome." Ženske uvijek vole biti spremne za susret sa svojim omiljenim glumcem/pjevačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tvoj tata bio bi na mojoj strani." Ženske uvijek traže odobravanje oca ili staratelja.

"Želim biti jedno s tobom, kao što piše u Bibliji, bez barijere." Ženske vole kombinaciju sakralnog i romantičnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako bi tebi bilo da moraš nositi kondom?" Ženske imaju empatiju, ali ne znaju kako je to imati neudobne stvari na genitalijama.

"Kondomi zagađuju okoliš." Ako ne koristi plastične vrećice i reciklira boce, ovo će je osupnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko neće saznati, neka to bude naša mala tajna." Ako se boji pritiska vršnjaka ili osude sredine.

"Prelijepa si takva kakva jesi, ne želim to okaljati kineskim lubrikantima." Apelirajte na njezinu prirodnu ljepotu u kontrastu sa sumnjivom kvalitetom lubrikanata na kondomima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vlč. Sandokan Grozd

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo