Veliki uspjeh / Iz restorana koji je dobio Michelinovu zvjezdicu poručuju: 'Radimo, trudimo se. Sve namirnice su domaće'

Srdoč kaže kako je za Michelinovu zvjezdicu najpotrebniji tim: "Tim vrijednih i talentiranih ljudi koji u svakom svom području znaju što rade."

8.9.2021.
21:00
VOYO logo

Jučer smo javili da su u Hrvatsku stigle nove Michelinove zvjezdice za tri restorana na Kvarneru i Istri, a sad odlazimo u jedan od njih u Rijeci gdje radi jedini hrvatski chef koji je osvojio dvije prestižne oznake za najbolje restorane.

Na večeri u Rijeci je bio Boris Mišević koji je razgovarao s Denijem Srdočom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srdoč kaže kako je za Michelinovu zvjezdicu najpotrebniji tim: "Tim vrijednih i talentiranih ljudi koji u svakom svom području znaju što rade i onda kad se sve to zajedno sklopi se dođe do ovakvog rezultata."

Kaže kakvo se znanje za zvjezdicu razvija u konačnici kroz restorane: "To je spoj rada u kuhinji i u vanjskom dijelu gdje čovjek provodi vrijeme." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Veliko priznanje /

Hrvatska postala bogatija za još tri restorana s prestižnom Michelinovom zvjezdicom! 'Potvrda je to kvalitete hrvatske gastronomije'

Image
Veliko priznanje /

Hrvatska postala bogatija za još tri restorana s prestižnom Michelinovom zvjezdicom! 'Potvrda je to kvalitete hrvatske gastronomije'

Srdoč je uspio s jednim restoranom doći do jedne zvjezdice, ovo je drugi restoran sa zvjezdicom, a na pitanje kako je to uspio, odgovara: "Radimo. Trudimo se, nije to samo ja, to smo mi i ponosan sam na svoj tim svakako i rade nevjerojatan posao  koji ja onda zajedno s njima ovakve stvari doživljavam." 

Kaže kako svaki restoran treba težiti nekim višim ciljevima, kao što "mi u našem restoranu  pokušavamo da gostima pridonesemo cijelu Hrvatsku, ne samo naš Kvarner i da kroz ta jela dovedemo i goste."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako su namjernice sve domaće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo