BIZARNI POTEZ

FRAJER POKUŠAO PROMIJENITI DATUM I VRIJEME ROĐENJA SINA, LJUDI NISU IMALI RAZUMIJEVANJA: ‘Ti si kreten…’

Ekipa na društvenim mrežama podsjetila je novopečenog oca da nema kontrolu nad prostorom i vremenom

Nema sumnje, 2020. godinu će mnogi pamtiti kao najgoru, baš kao i ovaj novopečeni otac koji se odlučio na bizaran potez nakon rođenja njegovog sina.

Naime, on je izgubio kontrolu i pobjesnio na medicinsku sestru koja mu nije dala da promijeni sinov datum rođenja na rodnom listu.

Dječačić je došao na svijet na Staru godinu u 23.05 sati, no otac je u formularu pod datum i vrijeme rođenja napisao: 1. siječnja, 00:05 jer “razlika od jednoga sata ne bi trebala predstavljati problem”.

‘JESAM LI JA ISPAO Š*PAK U OVOJ PRIČI?’ Konobar davao trudnici bezalkoholne koktele iako je tražila alkoholne; tisuće u raspravi

Medicinska sestra mu je objasnila kako se obrazac mora popuniti točnim podacima, nakon čega je došlo do svađe u kojoj je muškarac tvrdio da on ima pravo odlučivanja budući da je otac djeteta.

“Posvađao sam se s njom i rekao joj da od toga radi ogroman problem. Mislio sam kako to ne bi bilo fer prema mome sinu jer je živio u 2020. samo jedan sat”, pojasnio je novopečeni tata na Redditu.

Supruga, obitelj i društvene mreže protiv njega

“Plus, 2020. je bila užasna godina. Drago mi je što je napokon gotova i ne želim da se moj sin povezuje s njom, stoga je pisanje 2021. imalo više smisla. Medicinska sestra mi je rekla da je to krivotvorenje podataka koje će izazvati velike probleme budući da se ne radi samo o satu rođenja, već i o datumu. Objasnio sam joj da sam ja otac djeteta i da preuzimam potpunu odgovornost za sve što se kasnije dogodi. Izderala se na mene i poručila da se to tako ne radi te da neće prihvatiti formular jer sadrži lažne informacije”, dodao je.

OVO JE NAJBOLJA VIRALNA SENZACIJA KOJU ĆETE IKAD VIDJETI: Otac ga je napustio kad mu je bilo 12, pogledajte što sada radi

U svađu se uključio i pedijatar, a naposljetku je osoblje bolnice ispunilo formular. Supruga mu je kasnije poručila da ju je osramotio svojim ponašanjem. Njegova je obitelj također osudila incident i to što im je svima upropastio predivan dan.

Muškarac je pitao korisnike Reddita za mišljenje, vjerojatno u nadi da će ga podržati, no takvi se odgovori mogu prebrojati na prste jedne ruke.

“Ti si kreten. To što si otac ne znači da imaš autoritet nad prostorom i vremenom. Datum i vrijeme rođenja su činjenice, a ne mišljenje”, “Ja sam u svojim 30-ima, ali živjet ću cijelu godinu u 2021., znači li to da sam i ja rođen 2021.?”, “Gomila loših stvari ti se dogodila 2020., ali i jedna predivna. Tvoj sin je začet i rođen 2020.”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr