Pogledajte koliko muškarci mogu biti glupi

Plastična kirurgija možda je jedno vrijeme bila rezervirana većinom za žene, uglavnom zbog raširenosti silikonskih umetaka za grudi, no ni muškarci nisu ostali imuni na blagodati koje im može donijeti nož.

Brkovi

Brkovi se ponovno vraćaju u modu i nisu više rezervirani samo za nesnosne i tašte frajere koji misle da su popili sav šarm svijeta. Brčine u posljednje vrijeme krase i brojne hipsterske ‘njuškice’.

Međutim, ne rastu brci svakome onako kako bi trebali, odnosno onako kako diktira moda. Zato postoji plastična operacija presađivanja za koju su muškarci spremni izdvojiti basnoslovnih 7.000 dolara.

Svi željni brkova mogu ih dobiti presađivanjem dlaka s nekog drugog dijela tijela. Kojeg dijela – pretpostavite sami.

Dlake na prsima

I dok jedni troše sate na uređivanje prsnog koša kako bi bili što sličniji vlastitoj kupaonici (glatke i jasno vidljive pločice), drugi prsa pokušavaju prekriti dlakama koje im tamo ne rastu.

Presađivanje dlaka na prsa posebno je popularno u Americi, no postoji jedan problem – na prsa se presađuje kosa s glave, pa novonastala prsna kosa ne prestaje rasti kao normalne dlake na prsima, nego je treba šišati. Krasan prozor, zar ne?

Produbljivanje glasa

Izgleda da muški ego ne muči samo dlakavost, pa tako postoje i oni koji smatraju da imaju previsok glas. I za njih postoji pomoć u obliku plastične operacije koja vrlo djelotvorno produbljuje glas.

Pacijentima se u glasnice ubrizgava mast nepoznatog donora, a to za posljedicu ima, nekim čudom, automatsko povećanje muškosti za barem 200 posto – u obliku dubljeg glasa.

Do ponovnog, drastičnog pada muškosti, nažalost, dolazi kad se prijateljima treba objasniti kako vam se glas odjednom tako produbio. Nezgodno za priznati, morate se složiti.

Smanjivanje skrotuma

Definitivno su najveći muškarci na svijetu oni koji trebaju smanjiti muda. Plastična operacija kojom bi se svatko pohvalio navodno nije samo estetske prirode, pa jedna od klinika koja provodi zahvat reklamira praktičnost malenih i kompaktnih testisa za vrijeme vožnje bicikla, odlaska na WC, trčanja, pa čak i sjedenja.

Operacijom se uklanja višak kože sa skrotuma i popravljaju se mišići koji ga povezuju s penisom kako bi manje visio. Što je pomalo besmisleno ako uzmemo u obzir činjenicu da je primarna uloga skrotuma upravo da visi i udaljava testise od tijela.

‘Podebljavanje’ trbušnjaka

Kao što djevojke koriste tuš i maskaru kako bi istaknule oči, tako neki muškarci koriste plastičnu operaciju kako bi istaknuli trbušnjake.

Proces uklanjanja suvišne masti oko trbuha stoji između 5.000 i 7.000 dolara, a cilj je ukloniti samo onaj mali sloj masti koji se nataloži preko trbušnjaka i ‘zaklanja pogled’.

Ovaj zahvat nije samo za pretile, nego i za one koji su relativno mršavi, ali su lijeni uložiti potreban rad da bi im se mišići ocrtali ispod kože.

No, što će vam trbušnjaci ako vam je ostatak tijela u banani, pitate se? Nema problema, postoje i zahvati koji će ‘nabildati’ i ostale dijelove tijela.

Usađivanje ‘mišića’

Na samom kraju, vrijeme je da jednom zauvijek dokinemo mit da samo žene stavljaju umetke u grudi i guze. Naime, i muškarci to rade kako bi postigli dojam mišićavosti.

Osim stavljanja umetaka u grudi i guzu, silikone vole staviti i u bedra i ruke kako bi postigli onaj savršeni atletski oblik, a bez imalo truda.

Nakon što si priušte ovakve operacije, preostaje im samo nada da nikad neće morati demonstrirati svoju snagu koja se krije iza tih silnih nepostojećih mišića.

Povratak na Net.hr