NARUČILE KRASOTICU, DOBILE RUGOBICU / Dobro da ih nije šlagiralo kada su vidjele svadbenu tortu za koju su izdvojile bogatstvo

Preračunato u novu popularnu mjernu jedinicu u Hrvatskoj, govorimo o čak šest punih tankova benzinom

13.10.2021.
15:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

AG Wright, pjevačica iz Nashvillea, udala se prije nekoliko dana za svoju djevojku Julianu, međutim nije baš sve proteklo tako glatko. Dakako, djevojke su, između ostalog, poželjele i prekrasnu svadbenu tortu, ali su ih neki amateri pošteno smuljali.

Kao što ćete već i sami vidjeti u videu, torta uopće nije bila nalik onome što su izabrale u katalogu, umjesto krasotice stigla je rugobica, a ta im je slastica naplaćena otprilike 3500 kuna.

Preračunato u novu popularnu mjernu jedinicu u Hrvatskoj, govorimo o čak šest punih tankova benzinom, međutim situacija je ipak naposljetku spašena.

Brže-bolje su se u priču uključili njihovi prijatelji, koji su uspjeli dotjerati tortu i od nje napraviti pravo malo remek-djelo.

Slastičarnica djevojkama još uvijek nije refundirala novac, a pitanje je i hoće li. Naime, AG Wright je u pomirljivu tonu kazala da je torta u svakom slučaju bila vrlo ukusna, ali svejedno smo dojma da su se i njezini tvorci trebali ispričati i vratiti curama barem dio uloženog.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali