VIDEO: Porniće moraju davati na 'uvid' policiji

Otkad je u Los Angelesu donesen zakon da se u pornićima moraju koristiti kondomi, neki su jednostavno premjestili produkciju malo izvan granica grada. Simi Valley jedan je od gradova koji ne želi prihvatiti takve ‘prebjege’.

Grad je odlučio stati na kraj takvoj praksi i donio zakon prema kojemu se odsad i specijal-201201270582004-Porno koji se tamo proizvode moraju pridržavati pravila o sigurnom seksu.

No, domišljati zakonodavci donijeli su još jedan zanimljiv zakon, koji kaže da su svi koji snimaju porniće dužni svoje needitirane uratke dati na uvid policiji, koja će onda donijeti odluku krše li neki zakon.

Iznimka nisu čak niti takozvani ‘amaterski uraci’, a strogog zakona ne trebaju se pridržavati samo oni koji snimaju porniće za privatnu upotrebu.

http://CBSLA.images.worldnow.com/interface/js/WNVideo.js?rnd=626001;hostDomain=video.losangeles.cbslocal.com;playerWidth=596;playerHeight=472;isShowIcon=true;clipId=7031490;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=CBS.LA%252Fworldnowplayer;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript;controlsType=fixed

Povratak na Net.hr