VIDEO: / Konavle postale novo poprište izvanzemaljske akcije?

I dok su NLO-i svakodnevna pojava diljem svijeta, kod nas nisu baš tako česti. No, da ne bi bilo da nas potpuno izbjegavaju, prenosimo vam snimku zabilježenu na samom jugu Hrvatske.

3.4.2014.
14:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Bilo je oko ura i pol iza ponoći, s prijateljima sam se već vratio kući u Gruž s treninga te sam pošao u đardin ubrati limun. Tada sam iznenada na nebu zamijetio jedno veliko svjetlo narančaste boje koje se neobjašnjivo i nevelikom brzinom lagano kretalo u svim smjerovima na obzorju prema Župi i Cavtatu.'

'Odmah sam pozvao prijatelje da mi donesu tablet te sam, skoro u šoku, počeo snimati. Probudio sam oca i baku koji su također vidjeli što i nas troje. Nitko od nas petero nije imao valjano objašnjenje toga što smo vidjeli: jedno- veliko i još 7- 8 manjih svjetlećih objekata. Sjećam se da je najveći objekat bio tri do pet puta veći i sjajniji od najveće zvijezde na nebu u utorak večer dok su objekti ili što već u njegovoj pratnji bili manje veličine: pratili su ga i kretali se jednako u svim smjerovima', priča za Slobodnu Dalmaciju mladić koji je želio ostati anoniman.

Mladić je također rekao da je u međuvremenu kontaktirao i zvjezdarnicu Višnjan u Istri gdje su mu rekli kako se kao astronomi ne bave time nego samo zvijezdama te su ga uputili u splitsku tvrtku Polaris u kojoj su temeljem dostavljenog snimka ustvrdili kako "nisu u pitanju obični objekti" te su ga potom uputili na zvjezdarnicu na otoku Hvaru kojoj je, međutim, telefon bio blokiran!

Snimku pogledajte u nastavku:

//www.youtube.com/embed/vr7H0Ac_S-w

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali