KAKO OVO OBJASNITI? / Uglednu forenzičarku upitali je li imala iskustva s duhovima, od njezine priče ćete se naježiti

Image

'Unatoč tome što je ubijen 16. rujna, pokojnik se obitelji ukazao dva dana kasnije', prepričala je Patlanis

16.5.2023.
8:56
Play logo

Naravno, svatko od nas ima neko svoje mišljenje o tome postoji li život nakon smrti, međutim vjerujemo da je većini vrlo interesantno čuti iskustva liječnika, medicinskih sestara, mrtvozornika, pogrebnika, redom ljudi koji praktički svakodnevno imaju posla s pokojnicima.

A u to ime je popularni podcast kanal Pepe & Chema neki dan u goste pozvao dr. Blancu Lucilu Briceño Patlanis, uglednu forenzičku koja je diplomirala na Nacionalnom autonomnom sveučilištu Meksika (UNAM), ženu koja je pune 23 godine radila na Institutu za stručne usluge i forenzičke znanosti pravosuđa Ciudad de Mexica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana je li ikad imala posla s paranormalnim fenomenima, Patlanis je prepričala slučaj od kojeg će se dobar dio vas pošteno naježiti, a njezina priča kaže da se jedan mladić još puna dva dana sretao svog oca ne znajući da je gospodin - mrtav!

"Tog su gospodina ubili. Napadnut je kada je otišao po novac kako bi isplatio svoje radnike. Usmrtili su ga 16. rujna, a istog je dana njegovo tijelo prebačeno na naš odjel. Odradili smo sve što smo morali, između ostalog uzeli njegove otiske prstiju, pa naposljetku spremili u hladnjaču", rekla je i nastavila:

"Četiri dana kasnije, dakle 20. rujna, na odjelu se pojavio mladić u pratnji tetke. Stigao je u Službu sudske medicine provjeriti nalazi li se možda njegov otac tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOGUĆE EUHARISTIJSKO ČUDO /

Nema druge, morat će se očitovati Vatikan: Slučaj navodnog ukazanja Boga na misi dobio novo poglavlje

Image
MOGUĆE EUHARISTIJSKO ČUDO /

Nema druge, morat će se očitovati Vatikan: Slučaj navodnog ukazanja Boga na misi dobio novo poglavlje

Rekao nam je da je gospodin netragom nestao 18. rujna nakon što je izašao iz kuće, a kada smo izuzeli otisak prsta koji nam je donio i usporedili ga s onima koje smo imali u evidenciji, kolega Arturo i ja smo nedvojbeno utvrdili da je riječ o čovjeku koji je tu stigao dva dana ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da smo ostali zatečeni, kolega i ja smo zamolili mladića i njegovu tetku da nam pobliže pojasne kako to misle da su s pokojnikom komunicirali 18. rujna, a na što nam odvratili ovako:

"Pa vidio sam ga oko devet sati ujutro kako napušta kuću i pritom nam maše. Gledao je u nas i pozdravljao, odgovorio je forenzičarki mladić, a čiju je izjavu istog trenutka potvrdila i njegova tetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je, pak, tome dodala i ovo:

"U tom trenutku sam se spremala za odlazak u trgovinu. Upitala sam ga je li sve u redu, a on je kimnuo glavom. Potom sam ga upitala i hoćemo li se kasnije naći na večeri i dobila potvrdan odgovor. Mahnuo nam i izašao iz kuće", prepričala je razgovor s obitelji pokojnika Patlanis i zaključila priču:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Kada smo mladiću i njegovoj tetki kazali da taj čovjek na odjel stigao 16. rujna, zaključili su da je u pitanju greška, da je došlo do neke zabune, No, tada smo mladiću i tetki pokazali fotografiju od 16. rujna na temelju koje je još jedanput potvrđen pokojnikov identitet", dovršila je Patlanis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo